Teknoloji, Sabır ve BDSM Etkileri

Soru 1:
21. yüzyılın hayatımıza getirdiği en büyük değişiklik nedir?
Cevap 2: 
Teknoloji!


Soru 2: 
Teknolojinin hayatımıza getirdiği en büyük değişiklik nedir?
Cevap2: 
Ulaşılabilirlik ve hız.

Soru 3: 
Peki teknoloji, ulaşılabilirlik ve hızın hayatımıza soktuğu en büyük problem nedir?
Cevap 3:
Sabır! Yani sabırsızlık.

Kimse kimseyi dinlemez oldu, ortamda geçen konu hemen google’da aranır oldu, bir yerden bir yere gitmek için en hızlı rota aranır oldu, sekse en hızlı erişim diye düşünülen tinder popüler oldu…

İnsanları dinlemenin ve anlamanın verdiği haz, gidilen rotanın keyfini çıkarmak, ilişkide sekse giden birbirine sabretme ve tamamında sabrederek öğrenme tarihe karıştı. 

Tüm bunların BDSM ile ilgisi nedir diye düşünüyorsunuz şu an. Açıklayayım:


BDSM’in temeli güvene dayanır ve güven denen konu zamanla, gerçekten ciddi sabır göstererek birlikte inşaa edilir. En ufak bir çatlak bile olmamalıdır. Sabır bu noktada en önemli etkendir.

Bazı dominantlar tarafından uygulanan hatalı yaklaşımlar gözlemliyorum. Özellikle online ortamlarda iletişime geçen kişiler (ki ülkemizde yapılan muchlar dışında online tanışmadan başka bir yol gözükmüyor) daha 24 saat olmadan, kendilerine efendim denmesini talep etmeleri, ilgili kişilerden fotoğraf (ve hatta çıplak ya da benzer fotoğraflar) gönderilmesinin talep edilmesi ve daha temel konular konuşulmadan buluşma ya da itaat beklentileri bu devrin SABIRSIZLIĞINA en NET örnek.

Soruna değindim, çözüm ne derseniz, süper bir çözüm bulup, dünya barışını sağlayamayacağım ama kısa ve öz olarak çözüm; akşına bırakın!

Teknoloji, Sabır ve BDSM Etkileri’ için 4 yanıt

Yorum bırakın